Tarjonta ja palvelut

Uudenkaarlepyyn kirjastot tarjoavat monipuolisen valikoiman kirjoja, lehtiä, e-kirjoja ja muuta aineistoa. Kaupunginkirjastossa voit sekä käyttää kirjaston tietokoneita että surffata omalla tietokoneella tai tabletilla. Kirjaston henkilökunta yrittää aina tehdä parhaansa jotta sinä asiakkaana saisit luku- ja tietotarpeesi tyydytetyksi.

Astasali

Kirjaston Astasali on vuokrattavissa kokouksia ja muita tapahtumia varten pääkirjaston aukioloaikoina. Sali on varustettu ajanmukaisella ääni- ja it-tekniikalla sekä induktiosilmukalla. Astasalin yhteydessä on myös minikeittiö.

 

Kirjastoautopalvelut Uudenkaarlepyyn kouluille

Vöyrin kirjastoauto liikennöi Uudessakaarlepyyssä torstaisin parillisina viikkoina. Käytämme Vöyrin kirjoja, mutta kirjastoautossa voit käyttää omaa Valtteri-kirjastokorttiasi. Tarvittaessa voit myös palauttaa kirjastoautosta lainaamasi kirjat Uudenkaarlepyyn kirjastoihin.

Kirjastoauto ei liikennöi joululoman aikana.

Ota yhteyttä Vöyrin kirjastoon, puh. 382 1686, jos sinulla on asiaa kirjastoautonkuljettajalle. Vöyrin kirjastoauton sähköpostiosoite: bibl.vora@vora.fi

Digitointistudio

Kaupunginkirjaston digitointistudio on tarkoitettu kirjaston asiakkaille. Digitointi tapahtuu omatoimisesti. Ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaan jos haluat varata ajan tai tietää enemmän studiostamme.

Lukemisen apuvälineet ja kirjastopalvelut sinulle jolla on lukihäiriö

Onko sinulla lukihäiriö joka tekee painetun tekstin lukemisen vaikeaksi? Silloin voit lainata selkokirjoja, äänikirjoja tai tietokoneohjelmia kirjastosta. Uudenkaarlepyyn kaupunginkirjastosta voit myös lainata Daisy-soittimia ja Claro-Read puhesynteesin.

Astasali

Vöyrin kirjastoauto

Digitointistudio

  1. Satujen kuningas

    Kirjoittanut: Uudenkaarlepyyn kirjastot

    Kirjastossa on Maijaliisa Dieckmannin Zacharias Topeliuksesta kertova kirja koulujen käyttön tarkoitettuna kirjasarjana!