Prova ellibs-appen

I appen hittar du Fredrikabibliotekens finska e-böcker och e-ljudböcker

I Ellibs e-bokstjänst finns främst finska e-böcker och e-ljudböcker. Du kan låna böckerna via Fredrikabibliotekens ellibs-sida eller i ellibs-appen.

Fredrikabibliotekens och Vasa stadsbiblioteks gemensamma ellibs-sida finns på www.ellibslibrary.com/vaasa. Logga in med lånekortsnummer och pinkod.

Ellibs-appen uppdaterades i juni och såväl e-böcker som e-ljudböcker finns nu i appen. Logga in med lånekortsnummer och pinkod. Appen finns för både Android och iOS.

Ladda ner appen från din appbutik:

Information om den uppdaterade ellibs-appen:

• I appen kan du söka i samlingen, låna, reservera, läsa e-böcker och nu även lyssna till e-ljudböcker.
  • Du behöver inte vara uppkopplad mot nätet för att läsa e-böcker och lyssna till e-ljudböcker som finns i din bokhylla. För att låna och ladda ner krävs däremot att du är uppkopplad mot nätet.
  • Under Mina inställningar kan du ange om du vill få e-post om reservationer, rekommendationer och nyheter.

Vill du läsa och lyssna på svenska e-böcker och e-ljudböcker? Bekanta dig med Elibs e-bokstjänst.

Taggar:

den 21 augusti 2018