Hela folket läser 4-24.2.2019

Prova en e-bok eller e-ljudbok!

Har du provat att läsa en e-bok? Under kampanjen Hela folket läser erbjuder biblioteken och förlagen  läsning för vuxna, barn och ungdomar både på svenska och på finska. Böckerna som ingår i kampanjen är:

Erlandsson, Karin: Pärlfiskaren
Frantz, Eva: Sommarön
Teir, Philip: Så här upphör världen

Palviainen, Jukka-Pekka & Rönns, Christel: Allu ja salaperäinen opettaja
Vasantola, Satu: En palaa takaisin koskaan, luulen

I kampanjen ingår också en e-ljudbok:
Erikson, Thomas: Idiootit ympärilläni – Kuinka ymmärtää muita ja itseään

Kampanjböckerna hittar du under tiden 4-24 februari i de allmänna bibliotekens gemensamma e-bibliotek på adressen ekirjasto.kirjastot.fi/sv. I eBiblioteket hittar du också annat att läsa, se och höra på. För att låna behöver du ett lånekort till något av Fredrikabiblioteken och en pin-kod.

Du hittar också böckerna genom att klicka på fliken E-böcker högst upp på denna sida och välja Ellibs, eller i Ellibs-appen (som kan laddas ner från appbutiken i din telefon). Du behöver inte hålla reda på återlämningsdatumet, eftersom böckerna returneras automatiskt då lånetiden tagit slut.

Taggar:

den 4 februari 2019