Aineistot & palvelut

Kirjat & lehdet

Mustasaaren kirjastoissa on monipuolinen valikoima kirjoja, äänikirjoja ja e-kirjoja, sekä elokuvia, musiikkia ja aikakauslehtiä. Sanomalehtiä löytyy pääkirjaston lukusalista. Jos et löydä etsimäsi aineistoa on mahdollista myös kaukolainata muista kirjastoista. Lue lisää kaukolainoista klikkaamalla oikealla olevaa linkkiä. 

Kirjastoilla on suuri määrä aikakauslehtiä luettavaksi ja lainattavaksi. Laina-aika on 14 päivää, paitsi uusin numero, joka voidaan ainoastaan lukea kirjastossa. Pääkirjastossa on lisäksi sekä suomen- että ruotsinkielisiä sanomalehtiä, sekä paikallisia että valtakunnallisia.

Pääkirjaston lehtilukusali (sanomalehdet) on avaa arkipäiväisin klo 8 (lauantaisin klo 10) ja on avoinna kunnes kirjasto sulkee.

Luettelo kirjastojen aikakauslehdistä löytyy oikeasta valikosta.

Tietokoneet & wifi

Pääkirjastosta sekä Koivulahden, Raippaluodon ja Sulvan kirjastoista löytyy tietokoneita asiakaskäyttöön. Pääkirjastossa on myös langaton verkkoyhteys. Langattoman verkkoyhteyden salasana saa lainaustiskiltä.

E-aineistot

Fredrikakirjastojen tarjoamat e-aineistot löydät valitsemalla E-kirjat -otsikkoa ylävalikosta. E-aineistojen lainaamiseen tarvitset kirjastokortin ja pin-koodin.